Avís legal

 

Objecte i Acceptació
El present avís legal regula l'ús del lloc web www.persianesprats.com o www.persianesprats.cat (en endavant, LA WEB), del qual és titular PERSIANES PRATS SA .

La navegació pel lloc web de PERSIANES PRATS SA atribueix la condició d'usuari del mateix i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions.

L'usuari s'obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal.

L’usuari respondrà, davant PERSIANES PRATS SA o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l’ incompliment d'aquesta obligació.


Identificació i Comunicacions

PERSIANES PRATS SA, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI), t'informa que:

La seva denominació social és: PERSIANES PRATS SA
El seu nom comercial és el mateix PERSIANES PRATS SA
El seu CIF és: A17451428
El seu domicili social està a: C/Girona nº12, 17140 ULLÀ (GIRONA)
Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:
Telèfon: 972 75 83 19
Correu electrònic: info@persianesprats.com

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i PERSIANES PRATS SA es consideraran eficaces, a tots els efectes, quan es realitzin a través de correu postal o qualsevol altre mitjà detallat anteriorment.


Condicions d’accés i utilització

El lloc web i els seus serveis són d'accés lliure i gratuït, no obstant això, PERSIANES PRATS SA condiciona la utilització d'alguns dels serveis oferts a la seva web al previ emplenament del corresponent formulari.

L'usuari garanteix l'autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui al PERSIANES PRATS SA i serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L'usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis d'PERSIANES PRATS SA i a no utilitzar-los per, entre d'altres:

a) Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d'apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l'ordre públic.
b) Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d'alterar, malmetre, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, les dades o els sistemes físics i lògics d'PERSIANES PRATS SA o de terceres persones, així com obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals PERSIANES PRATS SA presta els seus serveis.
c) Intentar accedir als comptes de correu electrònic d'altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics de PERSIANES PRATS SA o de tercers i, si s'escau, extreure’n informació.
d) Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació d'PERSIANES PRATS SA o de tercers.
e) Suplantar la identitat d'un altre usuari, de les administracions públiques o d'un tercer.
f) Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o, de qualsevol altra forma, comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l'autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
g) Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que hi hagi prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia i programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertany al PERSIANES PRATS SA, sense que es puguin entendre cedits a l'usuari cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l’estricament necessari per al correcte ús del web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar-ne els continguts i efectuar, si s’escau, còpies privades autoritzades, sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s'instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d'explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de PERSIANES PRATS SA, sense que pugui entendre que l'ús o accés al mateix atribueixi a l'usuari dret sobre els mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d'explotació queden prohibits.

L'establiment d'un hiperenllaç no implica, en cap cas, l'existència de relacions entre PERSIANES PRATS SA i el propietari del lloc web a la qual s'estableixi, ni l'acceptació i aprovació per part dPERSIANES PRATS SA dels seus continguts o serveis. Aquelles persones que es proposin establir un hiperenllaç prèviament, han de demanar autorització per escrit al PERSIANES PRATS SA. En tot cas, l'hiperenllaç únicament permetrà l'accés a la homepage o pàgina d'inici del nostre lloc web. Així mateix, haurà abstenir-se de realitzar manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre PERSIANES PRATS SA, o incloure continguts il·lícits, contraris als bons costums i l'ordre públic.

PERSIANES PRATS SA no es responsabilitza de l'ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi en base als mateixos.


Exclusió de garanties i de responsabilitat

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l'accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

PERSIANES PRATS SA exclou, fins on permet l'ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

a) La impossibilitat d'accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l'existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició als quals s'hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s'ofereixen.
b) La presència de virus o d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
c) L’ incompliment de les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l'ús incorrecte del lloc web. En particular, i a tall d'exemple, PERSIANES PRATS SA no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, PERSIANES PRATS SA declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d'aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d'informar l'usuari sobre l'existència d'altres fonts susceptibles d'ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. PERSIANES PRATS SA no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat als llocs enllaçats, ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, de manera que tampoc serà responsable del resultat obtingut. PERSIANES PRATS SA no es responsabilitza de l'establiment d'hipervincles per part de tercers.


Publicacions
La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s'ha d'entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.

 

Has fet una comanda a la nostra empresa?
Utilitza la web per fer la paga i senyal.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top