GELOSIA LAMES FUSTA

La gelosia de fusta proporciona protecció solar a punt fixes a on el sol toca més directe, al mateix temps intimitat a l’interior de l’edifici. El seu sistema de lames movibles permeten un gran camp visual en el punt de màxima obertura de les lames.

Permet qualsevol tipus d’accionament: directe per palanca, comandament, i també sistema motoritzat.

Les gelosies de fusta es fan amb marc i les lames son de 145. Les lames es poden instal·lar en posició horitzontal o vertical. Es poden aplicar a qualsevol tipus d’obertura: practicable, corredissa,  plegable, marc fix. 

Les gelosies tenen moltes aplicacions pràctiques i gracies a la seva gran qualitat en els acabats i materials permeten integrar-les amb conjunt d’alta decoració.

Les seves aplicacions més comuns son, cobrir galeries d’edificis de vivenda, edificis d’oficines, tapar porxos i com a cobertes de jardí i cases.

GELOSIA LAMES FUSTA
PERSIANES PRATS, S.A. | C/ Girona, 12 | 17140 ULLÀ (Girona) | Tel.: 972 75 83 19
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrologic SLU

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Tancar