PORTA ENROTLLABLE PG-75

 

Màximes prestacions amb el mínim espai
 
La nostra porta enrotllable PG-75 està constituïda de lames d’alumini lacades de 75x20 mm i injectades de poliuretà, d’un caixó i unes guies d’alumini lacats així com de tots els elements i automatismes necessaris per al bon ús de la porta i seguretat dels nostres.
 
Un dels avantatges de PG-75 és la seva estètica, discreta, sòbria i en la qual s’hi aprecien uns perfectes acabats d’una banda, i de l’altra que totes les peces aparents, siguin exteriors o interiors són lacades. Es important remarcar la possibilitat de triar entre una extensa gamma de colors que els permetrà personalitzar i adequar la porta de garatge a l’habitatge.
 
   
 
La seva instal·lació és tan fàcil com la d’una persiana enrotllable. Es pot col·locar tant a l’exterior com a l’interior del garatge.
 
L’accionarem mitjançant un inversor o/i un comandament radio en funció de les seves necessitats. Depenen dels seu tipus d’ús, col·lectiu o individual, del lloc on s’hagi d’instal·lar, via pública o privada, els aconsellarem dels diversos automatismes i dispositius de seguretat per tal que la porta compleixi la norma europea de compliment obligatori.

PORTA ENROTLLABLE PG-75
PERSIANES PRATS, S.A. | C/ Girona, 12 | 17140 ULLÀ (Girona) | Tel.: 972 75 83 19
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrologic SLU

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Tancar