Protecció de dades

De conformitat amb la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades que vostè ens faciliti seran incorporades al sistema de tractament de titularitat de  PERSIANES PRATS SA – Tel. 972 75 83 19 – email info@persianesprats.com, amb la finalitat de donar resposta a la vostre sol·licitud.* Les dades que vostè ens subministri les guardarem mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals PERSIANES PRATS SA informa que tractarà les dades de manera lícita,  transparent i actualitzada. Es per això que PERSIANES PRATS SA es compromet a adoptar les mesures raonables perquè les dades es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin necessari.


Les dades no es cediran en cap cas a tercers exceptuant els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades personals adreçant-se a info@persianesprats.com. Pot consultar l’ informació addicional i detallada sobre la nostra  política de privacitat al següent enllaç enllaç.


L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el seu consentiment enviant un email a la direcció de correu electrònic: info@persianesprats.com